Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Östra, Operation 1 och 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Operation 1 och 2 Östra är indelad i två verksamheter:

Operation 1 är en av Skandinaviens största och ledande kolorektala operationsenheter. Vi tillhandahåller kirurgi till vuxna, till största delen inom kolorektal kirurgi, övre gastrokirurgi och infektionsrelaterade ingrepp. Vi ger även anestesiservice till tandvården (vuxna och barn), psykiatriska kliniken, röntgen, gastroenterologiska avdelningen (GEA), tryckkammarenheten och medicinkliniken. Vi har utöver planerad kirurgi även akutverksamhet dygnet runt.

Operation 2 bedriver gynekologisk och obstetrisk kirurgi. Den gynekologiska verksamheten omfattar benigna gynekologiska operationer. Den obstetriska kirurgin består av elektiva kejsarsnitt men också uppdrag innefattande akuta kejsarsnitt, placentalösningar med mera. Här finns även en postoperativ enhet.

Vi har rotationstjänstgöring mellan Operation 1 och 2 för att få variation i arbetet och utveckla vår kompetens.

Hos oss arbetar anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med instruktörer, sektionsledare, bemanningsassistenter och vårdenhetschefer.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska, anestesiläkare och kirurg i operationssalen. I arbetsuppgifterna ingår också att bemanna larmsökarfunktion, sänghall, operationsmottagning samt den postoperativa enheten.

Hos oss kommer du att få arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter i team och alltid med patienten i fokus. Du kommer även att, tillsammans med dina kollegor, få möjlighet att utvecklas i din profession genom olika former av kompetensutveckling.

Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen så som nyanställd får du en strukturerad upplärning anpassad efter dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.

Vi erbjuder fasta schema med arbete var fjärde eller var femte helg samt en kväll/vecka.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av operation, anestesi eller kirurgisk vårdavdelning.

För att trivas hos oss behöver du ha mycket god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta i team. Vi lägger även stor vikt vid att du har en god kommunikativa förmåga och är lyhörd gentemot andra. Arbetsuppgifterna kräver att du också är ansvarstagande och självständig.

Arbetet innebär både planerade och akuta ingrepp så det är en förutsättning att du uppskattar ett varierat arbetstempo och variation under arbetsdagen. Vi ser gärna att du också har ett intresse för teknik.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1065
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Kristian Prytz, 072-2054519
  • Vårdenhetschef, Johan Borg, 072-2087109
Facklig företrädare
  • Kommunal, Jennifer Corse , 031-3431000
  • Kommunal, Tina Drews , 031-3431000
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Terug naar vacatures