Skaraborgs Sjukhus, Obstetrik och Gynekologi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Specialistläkare inom Obstetrik och Gynekologi.

Kvalifikationer

Vi söker en specialistläkare att utvecklas i vår fina verksamhet utgående från Skövde, men med aktivitet även i Lidköping och Falköping. Bakjourskompetens är meriterande, och likaså inriktning mot gynekologi eller opererande gynekologi. Du har gott kliniskt omdöme och är kommunikativ. Du är trygg i akuta situationer och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

På kliniken har vi en god gemenskap och kollegialitet i vår läkargrupp på 35 personer. Vi har ett väl utvecklat samarbete med övriga personalgrupper inom till exempel förlossningsvård. Vi har en stark och välfylld ST-grupp, men söker fler specialister, på grund av stundande pensionsavgångar. På kliniken har vi ett väl utvecklat spann av operativ verksamhet från office-hysteroskopi till robotkirurgi. Vi opererar i stor utsträckning minimalinvasivt. Vi har mycket erfarna förlossningsöverläkare och håller i landets enda ALSO-utbildning för obstetriker.

För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation samt:

- Specialistkompetens inom Obstetrik och Gynekologi.

- Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1044
Kontakt
  • Pasi Bauer, processchef, 0500-431000
  • Emelie Ottosson, processchef, 0500-431000
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, 0500-431000
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb