Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 1 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du operationssjuksköterska och vill ha ett intressant och spännande arbete? Sök till oss på Operation 1 Mölndal! Här får du möjlighet att utvecklas i en verksamhet som på många sätt är unik!

Din framtida arbetsplats?

Vill du ha ett intressant och spännande arbete? Ett arbete med patienten i fokus och med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten? Sök då till oss på Operation 1, Mölndal!

Om vår verksamhet

Operation 1 på Mölndals sjukhus består av sju operationssalar samt en preopenhet. Vi arbetar främst med akuta och elektiva ingrepp inom ortopedisk kirurgi. De ortopediska ingreppen omfattar flera olika team såsom trauma, protes, CARE, axel, knä, fot, rygg. Det kan handla om patienter från hela Sverige inom vissa specialområden. Vi har också ett nära samarbete med IVA gällande inlägg av tracheostomier. Anestesisjuksköterskor från Operation 1 bemannar även två salar på Operation 2, Ögonop.

Akut verksamhet bedrivs på avdelningen dygnet runt. Tyngdpunkten jourtid ligger på akuta ortopediska ingrepp men omfattar även handkirurgiska ingrepp (vuxen och barn) som inte kan anstå.

Forskning är en naturlig del av vår enhet och bedrivs inom verksamhetsområde An/Op/IVA och i samverkan med verksamhetsområde Ortopedi.

På vår avdelning arbetar anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor och tillsammans är vi ungefär 120 anställda.

Vad erbjuder vi dig?

  • Du får vara delaktig i ett team som arbetar med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Arbete med ortopedisk kirurgi inom flera områden som erbjuder möjlighet till en både bred och djup kompetens som operationssjuksköterska.
  • Du har möjlighet att utvecklas i en verksamhet med framåtanda.
  • Du får möjlighet att arbeta enligt en ny arbetstidsmodell som innebär en 32 h-vecka där 2 h utgörs av schemalagd tid för utvecklingsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård och som har arbetat som operationssjuksköterska. Erfarenhet av akutverksamhet och ortopedi är meriterande. Du ska ha ett genuint intresse för människor och av operationsverksamhet. Du uppskattar ett omväxlande arbete och vill vara med och utveckla vår avdelning för framtiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Låter detta som en intressant tjänst? Hos oss får du möjlighet att delta i en verksamhet som på många sätt är unik! Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/367
Kontakt
  • Vårdenhetschef Henrik Andersson, henrik.l.andersson@vgregion.se
  • Jenny Kjellstrand, jenny.kjellstrand@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, magnus.hansson@vgregion.se
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb