Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation och vårdadministrativ service i nära samarbete med kollegor inom verksamheten. Receptions- och kassaarbete kan förekomma.

Tillsammans är vi en viktig vårdadministrativ nyckelfunktion.

Vår verksamhet bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Flöjelbergsgatan - Mölndal och Rågården - Gunnilse.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 6-7 veckor under semesterperioden (v. 25-34.) Vi ser gärna att du kan arbeta sammanhängande veckor.  Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, studerar till medicinsk sekreterare och är klar med termin två i juni 2023 eller är läkarstudent och har avslutat termin fem senast i juni 2023.

Du har hög servicekänsla, intresse för dokumentation och trivs med ett tempofyllt arbete. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på sjukhus eller från arbete inom serviceyrken är det meriterande. Vi ser det även som meriterande om du som student till medicinsk sekreterare har gjort din LIA-placering inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har goda språkkunskaper och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Information till dig som söker semestervikariat hos oss
På Sahlgrenska Universitetssjukhuset pågår vård dygnet runt, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg. Vid nattjänstgöring gäller dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För att vi ska kunna kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig att bifoga följande:
För dig som...

  •  är klar med din utbildning till medicinsk sekreterare: betyg och examensbevis.
  • har en pågående utbildning till medicinsk sekreterare: betyg på genomförda kurser
  • har en pågående utbildning till läkare: resultatintyg och registreringsintyg där det framgår vilken termin du går samt hur många poäng du hittills har.
  • har en pågående utbildning utomlands till läkare: du behöver ha fått dina betyg översatta till engelska av ditt universitet. Det behöver framgå vilken termin du är på. Kontakta oss vid frågor. 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-08-27
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9229
Kontakt
  • HR-servicecenter, sommar.su@vgregion.se
Publicerat 2022-12-01
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Terug naar vacatures