Skaraborgs Sjukhus, Bild och Funktionsmedicin, Radiologi Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Det här är Bild- och Funktionsmedicin vid Skaraborgs Sjukhus

Verksamhetsområdet består av radiologi, nuklearmedicin och interventionscentrum (IVC). Verksamheten bedrivs vid sjukhusen i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Årligen utförs på de fyra avdelningarna 150 000 undersökningar. Vi inom Radiologi SkaS arbetar med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. I Lidköping och Skövde bedrivs verksamheten med dag- och jourverksamhet. På våra avdelningar i Falköping och Mariestad endast dagverksamhet.

Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba med oss på vår röntgenavdelning i vackra Lidköping vid Vänern!

Rollen som röntgensjuksköterska

Som röntgensjuksköterska i Lidköping ingår du i ett team med undersköterskor och röntgenläkare. På grund av pensionsavgång behöver vi förstärka vår arbetsgrupp. Vi arbetar med alla modaliteter och har en varierande röntgenavdelning, med bred kompetens inom alla radiologiska undersökningar.

I Lidköping kommer du arbeta med konventionell röntgen, ultraljud med Interventioner, genomlysning och DT. Du har även möjlighet att arbeta med MR. Vi arbetar med Sectra Ris och Pacs.

Verksamheten på röntgen är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset och Närhälsan.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss behöver du vara legitimerad röntgensjuksköterska. Vår avdelning är en allmänradiologisk avdelning så både du som nyutexaminerad eller du som kanske jobbat några år är varmt välkommen med din ansökan.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete och vi ser gärna att du är intresserad av teknik och utveckling. Du tycker om att samarbeta, kommunicera och vara kreativ; det som är det roliga med att vara just röntgensjuksköterska!

För att trivas är det viktigt att du har en vilja att hjälpa andra och fokus på att leverera en god och personcentrerad vård.

Övrigt

Har du frågor kring vår verksamhet eller undrar hur enheten ser ut? Då är du varmt välkommen på ett besök, auskultering eller kom förbi på en fika!

Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men viss del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger samt jour nattetid.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 tim/vecka. Jour- och helgtjänstgöring
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8635
Kontakt
  • Pia Orvestad, enhetschef, 0721457816
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb