NU-sjukvården, Område I, Ambulansverksamheten

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Ambulansverksamheten
Ambulansverksamheten i NU-sjukvårdens regi sträcker sig över hela NU-sjukvårdens
upptagningsområde, från västkusten och Bohuslän till det vackra landskapet Dalsland med sin vackra natur med skog, berg och sjöar.

Vi är organiserade i sex delområdenBohus Norr (Tanum, Strömstad och Kungshamn), Bohus Väst (Munkedal, Hallinden och Lysekil), Dalsland Norra (Åmål, Bengtsfors) Dalsland Södra (Dals Ed, Mellerud och Färgelanda), Trestad Väst (Uddevalla och Henån) samt Trestad Öst (Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet).

Ambulansverksamheten bemannar akutambulanser, Single Responder, IVA ambulanser, ambulansbuss och sjuktransporter. Ambulansbesättningen består alltid av minst en sjuksköterska.

Som ambulanssjukvårdare i ambulansverksamheten erbjuds du ett fritt och varierande arbete. Du får jobba i en personalgrupp med mycket god sammanhållning och gott arbetsklimat. Ambulansverksamheten jobbar med ständiga förbättringar och har t.ex. system och rutiner för patientuppföljning, återkommande interna utbildningar och övningar, samverkansuppdrag med andra vårdgivare och goda möjligheter till vidareutbildning med ekonomisk hjälp.

Vi erbjuder
Semestervikariat med placering i något av våra ambulansområden. Möjligheten till fortsatt vikariat eller tillsvidareanställning inom ambulansverksamheten efter sommaren bedöms som stor. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Undersköterska med påbyggnadsutbildning i ambulanssjukvård. Av NU-sjukvården godkänd utryckningsförarutbildning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och social kompetens.

Du ska ha god fysisk kapacitet, tester ingår i rekryteringsprocessen. Krav är att du har körkort med C1 behörighet.

Arbetstid
Arbetstiden är förlagd enligt schema med tjänstgöring både dagtid, natt och helg.

Övrigt
Vi intervjuer, genomför tester och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Placering i något av våra ambulansområden
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7374
Kontakt
  • Hasse Zetterman, Avdelningschef Trestad Väst, 010-4351021,076-8429952
  • Magnus Ericsson, Avdelningschef Dalsland Norr, 010-4351071
  • Kristina Ahlström, Avdelningschef Dalsland Södra, 010-4351041
  • Jeanette Faeder, Avdelningschef Trestad Öst, 010-4351031
  • Tomas Hallgren, Avd.chef Bohus Norr & Bohus Väst, 010-4351051
Facklig företrädare
  • Kalle Blomgren, Kommunal, 076-0718721
Publicerat 2022-10-03
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb