Västfastigheter, Fastighetsförvaltning


Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling, för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. 

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Teknisk Förvaltare utemiljö och hållplatsservice  

Avdelning samordnar, stödjer och följer upp i frågor som rör utemiljö, tillgänglighet och standarder samt ansvarar för regionalt arbete med fysisk tillgänglighet, hållplatsservice, program för teknisk standard samt utemiljö och parkering.

Hos oss på Västfastigheter i rollen som Teknisk förvaltare Hållplatsservice
kommer du arbeta till största delen operativt och självständigt med ansvar för system på flera olika förvaltningsobjekt. Du driver arbetet med att hålla verksamhetens tekniska krav och riktlinjer uppdaterade.
Du granskar byggtekniska handlingar utifrån gällande riktlinjer och i rollen som sakkunnig säkerställer du att tekniska krav är tillgodosedda i våra projekt.

Här får du möjligheten att delta i verksamhetens förbättringsarbete och bidra till ett konstruktivt erfarenhetsutbyte med kollegor. Du medverkar i upphandlingsgrupper för mindre projekt. Vid behov kan du fungera som biträdande projektledare inom din disciplin.

I rollen ingår ansvar för väderskydd, cykeltak, hållplatsutrustning, pausbodar, och storhållplatser, samt samordna hållplatsprojekt.  I samordningsansvaret ingår att verka för att hållplatserna som väghållaren bygger är utformade så att resenärers, trafikoperatörers och driftentreprenörers behov i största möjliga mån tillgodoses.

Tjänsten kommer garanterat ge dig en utmanande, intressant och spännande roll inom hållplatsservice.

Vi tänker att du är:

Du är troligtvis högskoleingenjör inom byggteknik eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet med vana och erfarenhet av en liknande roll.

Du har några års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen med kunskap kring teknisk förvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser.
Önskvärt att du har arbetat inom offentlig sektor med liknande uppdrag.

Vi söker dig som är drivande och självgående.  Du är bra på att bygga relationer och har lätt för att lyssna och kommunicera. Med din nyfikenhet, vilja att påverka och förmåga till att skapa struktur kommer du lyckas i din roll. Vi välkomnar dina idéer och att du har ett lösningsorienterat synsätt.

Du har god datorvana med mycket goda kunskaper i office 365.  

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för uppdraget.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du kommer att få ett brett nätverk inom vår förvaltning.

Villkor:

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Placering i Göteborg. Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 oktober.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7130
Kontakt
  • Patrik Skoglund Avdelningschef, 0700-816605
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson VISION , 070-7805759
  • Therese Tullock SACO, 070-3787782
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-02

Tillbaka till lediga jobb