Närhälsan Furulund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Furulund vårdcentral är en omtyckt vårdcentral med ca 6 500 listade patienter. Vi finns nära våra kunder och patienter i Furulund, som ligger på höjden 2 km söder om Partille. Omgivningen runt Furulund är ett populärt bostadsområde nära natur och flera sjöar. Det tar cirka 30 minuter med buss från centrala Göteborg, att komma hit. I Furulund bor många barnfamiljer och i takt med att Öjersjö byggs ut så förväntas ännu fler flytta in i området. Vi flyttade 2017 in i våra nya och anpassade lokaler.

Vi arbetar i positiv anda med ständiga förbättringar och nytänkande, där vi gärna ser dig som en del i vår fortsatta utveckling.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du kommer arbeta administrativt med vårddokumentation som diagnosregistrering, skriva diktat och posthantering. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet Asynja VISPH. Du sitter också i vår reception där du är vårt ansikte utåt och möter och vägleder patienterna på vårdcentralen. Även LITA-uppdrag (lokalt IT-ansvar) ingår i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda IT-kunskaper och är villig att ta ansvar inom IT och beställningar (LITA-uppdrag). Du har goda kunskaper i Office-paketet samt vana vid kassaarbete. Har du tidigare arbetat som medicinsk sekreterare är det meriterande. Vi vill ta vara på dina spetskunskaper och koppla dem till uppdraget.  

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare. Din samarbetsförmåga är god samt att du trivs med självständigt arbete.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är Närhälsans kärnvärden som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6875
Kontakt
  • Rickard Oscarsson, Vårdcentralchef, 0702–452550
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784
Publicerat 2022-09-08
Sista ansökningsdag 2022-09-29

Tillbaka till lediga jobb