Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nya kollegor till vår fantastiska arbetsplats! Vill du utvecklas och bli riktigt duktig på att hantera svåra luftvägar? Då ska du söka dig till oss och bli en del av vårt team!    

Om oss

Operation 7 är en mindre, personlig enhet, på det stora universitetssjukhuset Sahlgrenska. Vi har en varierande verksamhet med patienter i alla åldrar. Vi opererar både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram och har en inriktning mot öron- näs- och halskirurgi (ÖNH). På vår enhet med fem operationssalar arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns- regions och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, ögonkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det.   

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en intressant dagtidstjänst. Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande med en blandning av dagkirurgi, slutenvård och ett akutuppdrag för ÖNH och Käkkirurgi.

Det finns möjlighet till rotation mellan andra enheter på Sahlgrenska om du är intresserad av att alternera och få en ökad variation i din tjänst.

Verksamheten på Operation 7 är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi vill att du får en god start och erbjuder en individuellt anpassad introduktionstid på sex till åtta veckor, beroende på tidigare erfarenhet. Som nyanställd har du två utsedda handledare och tillsammans arbetar ni utefter vårt introduktionshäfte. Vi har regelbunden uppföljning och avstämning för att du ska trivas så bra som möjligt på din nya arbetsplats.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Har du tidigare erfarenhet av anestesisjukvård ser vi detta som meriterande. 

Vi välkomnar både erfarna och nyutbildade anestesisjuksköterskor. Vi söker dig som är bra på att samarbeta, bidrar med arbetsglädje och som vill vara med och utveckla vår arbetsplats. Tillsammans med dina kollegor vill du vara med och skapa den bästa vården för patienten. 

Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6252
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jennie Winsnes, 072-2448111
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Emelie Utbult, 031-3428330
Publicerat 2022-10-03
Sista ansökningsdag 2022-10-31

Tillbaka till lediga jobb