Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Verksamhetsbeskrivning

Inom verksamhetsområdet Ortopedi arbetar vi med att behandla, vårda och rehabilitera patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi utför alla typer av akuta och planerade operationer och behandlingar. Vi tar också emot och behandlar patienter från hela Sverige inom vissa specialområden.

Forskningsmöjligheter

Vi erbjuder goda möjligheter till forskning inom fältet med allt ifrån prekliniska studier i laboratorier till kliniska utvärderingar och arbete i nationella register. 

Vem söker vi?

Den här annonsen riktar sig till dig som är utbildad specialistläkare och som har tidigare erfarenhet av höft- och knäproteskirurgi. Forskningsintresse och tidigare erfarenhet av FoUU (Forskning, utveckling och utbildning) är meriterande.

Det som vi bedriver idag är basal och avancerad proteskirurgi, där vi också behandlar protesinfektioner. För dig som söker tjänsten så ser vi det som meriterande att du också har erfarenhet av revisionskirurgi.

Vi söker dig som dels vill utveckla din kompetens, men som också är intresserad av klinisk verksamhet såväl som undervisning. Du skall vara nyfiken, engagerad och motiverad att ta dig an nya möjligheter för att kunna utvecklas vidare i tjänsten. Karaktärsdrag som vi söker hos dig är att du besitter en social kompetens som kombineras med att du har en stark lagkänsla och där du också har en god förmåga att kommunicera.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5946
Kontakt
  • Sektionschef, Tuuli Saari, 031-3427997,070-3718757
Facklig företrädare
  • SACO, Erik Malchau, 031-3430016
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-09-29

Tillbaka till lediga jobb