Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Obstetrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Vi är barnmorskor, läkare, undersköterskor och sjuksköterskor på Nordens största förlossningsverksamhet, förlossningsvården Östra sjukhuset, som längtar efter nya kollegor!
Vi befinner oss på en utvecklingsresa mot framtidens kvinnosjukvård och vi vill ha dig med. Vi behöver din kompetens, dina tankar och idéer. I gengäld får du en arbetsplats med varma kollegor med ständig koll på det allra senaste inom modern förlossningsvård.

Så här är vi organiserade

På Östra sjukhuset i Göteborg föds ungefär 10 000 barn per år. Vi är stora, därför har vi delat upp verksamheten i tre mindre enheter, tre förlossningsavdelningar med tillhörande BB-avdelningar. På en av dessa enheter kommer du att arbeta på BB, och vårda kvinnor och barn den närmsta tiden efter förlossningen. I dina arbetsuppgifter ingår rådgivning, omvårdnad, stöd och information.

Du kommer att arbeta i team, med barnmorskor, undersköterskor, obstetriker, sektionsledare och ekonomibiträden. Hos oss möter du en prestigelös och professionell arbetsgrupp som strävar efter att göra skillnad för den nyblivna familjen i sin unika situation i livet.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska som vill utvecklas hos oss inom Kvinnosjukvården med målet att bli barnmorska. Det är meriterande om du har utbildning inom amning eller erfarenhet från kirurgisjukvård. Du är noggrann, arbetar patientsäkert och gillar att samarbeta. Självklart har du ett positivt bemötande gentemot patienter, närstående och kollegor. Vi blir glada om du vill vara med och utveckla förlossningsvården tillsammans med oss.

Vad får du hos oss?

Sedan första maj 2021 har Sahlgrenska Universitetssjukhuset samlat alla avdelningar inom kvinnans reproduktiva resa under ett gemensamt verksamhetsområde, Kvinnosjukvård. Specialistsjukvård, utveckling och forskning inom detta område är högt prioriterat för sjukhuset. Vi möter kvinnor genom hela deras liv och du har alla möjligheter att utvecklas inom just det område som intresserar dig. Vi erbjuder individuellt anpassat introduktionsprogram. 
Förlossningsvården Östra driver Sveriges största vårdkonto på Instagram med fler än 34 000 följare! Följ oss. Som medarbetare får du gärna vara med och bidra i arbetet med Instagram.

Några medarbetare berättar

”Den som söker hit kommer hamna på en arbetsplats som är väldigt berikande och kollegial. Det är ju som ”la famiglia.” Trivdes jag inte här skulle jag inte vara kvar.” /Lisa, barnmorska på Östra sedan 17 år

”Jag kände mig väldigt välkommen. Jag har aldrig känt mig ifrågasatt bara för att jag är ny och alla barnmorskor som jag gått bredvid har verkligen tagit väl hand om mig.” - Noor, barnmorskestudent på Östra

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och hur vi arbetar, läs mer här.

Kontakta oss om du har frågor:

Vårdenhetschef Shabnam Ronaghi 073- 063 38 66 

Vårdenhetschef Anna Wessberg 072 - 202 70 25

Intervjuer sker fortlöpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/235
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Shabnam Ronaghi , 073 - 063 38 66
  • Vårdenhetschef, Anna Wessberg , 072 - 202 70 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076 - 940 28 98
Publicerat 2022-03-18
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Terug naar vacatures