Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Allergimottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du legitimerad sjuksköterska och har en positiv inställning och en vilja till att utvecklas i din sjuksköterskeroll är du rätt person för arbetet. 

Beskrivning av verksamheten! 

Mottagningen är öppen måndag till fredag och bedriver högspecialiserad vård. Här utreds och behandlas patienter med frågeställningen astma, allergi och annan överkänslighet. Vi tar också emot patienter med födoämnes- och läkemedelsallergi. Samt utför allergivaccinationer. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och dietister i ett team.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på astma- allergimottagningen arbetar du i teamet med de olika professionerna. Vilket ger en god möjlighet till kunskapsutbyte. Du arbetar också självständigt med egna patientbesök och uppföljningar. Stora möjligheter finns till utveckling inom området och att fördjupa dig i det som intresserar dig. Vi erbjuder dig ett spännande och positivt arbete inom ett område som ständigt utvecklas.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/67
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersen, 072 - 202 37 19
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Katarina Karlsson,, 031- 342 98 68
Publicerat 2022-01-05
Sista ansökningsdag 2022-01-24

Terug naar vacatures