Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning 227

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vad erbjuder vi?

Intensivvårdsavdelning 227 (IVA) på Mölndals sjukhus erbjuder avancerad behandling och övervakning av patienter med svikande vitala funktioner, vi har fem stycken IVA-platser. Utöver intensivvårdsuppdraget har enheten en postoperativ enhet med 18 stycken postoperativa platser för patienter som genomgått akuta eller elektiva ingrepp inom sjukhusets verksamheter ortopedi, handkirurgi och ögon.

IVA bedriver samordnande uppdrag inom sjukhuset såsom mobil intensivvårdgrupp (MIG), preoptimering, smärtsjuksköterska och handledande funktioner till verksamheterna.   

För dig som är intresserad av förbättrings- och projektarbete finns möjligheter inom flera områden. Intensivvårdsavdelning 227 har en god arbetsmiljö, ett öppet klimat och gemensamt ansvar för vår dag på arbetet. Med en individuellt anpassad introduktion finner du dig snabbt tillrätta hos oss. Det ska vara kul att gå till jobbet.

Arbetstid

Avdelningen tillämpar poängmodellen som arbetstidsmodell och du kommer att ha individuell schemaplanering förlagd till dag, kväll och natt.

Är du vår nya kollega?

Du som söker är specialistsjuksköterska med specialistutbildning i intensivvård. Magister- eller masterutbildning i omvårdnad är meriterande men erfarenhet är också av stor betydelse. Som person värdesätter vi dig som kan arbeta självständigt men också kunna ingå i en teamfunktion med andra professioner på en intensivvårdsavdelning. Nyfikenhet att lära nya saker i arbetet är naturligt då intensivvård är dynamisk.

Bli en av oss!

Vi ser fram emot att höras! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8448
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Carina Svartling, 070 - 082 34 52
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Nina Nilsson, 031 - 343 11 43
Publicerat 2021-12-20
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Terug naar vacatures