Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1,Neurologi och rehabiliteringsmedicin

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På neurologiska enheten utreds, behandlas och rehabiliteras personer med sjukdomar och skador i det centrala eller perifera nervsystemet, vården bedrivs som öppenvård, slutenvård och dagsjukvård. Vi bedriver en verksamhet med bland annat läkare, specialistsjuksköterskor, neuropsykologer, kuratorer och fysioterapeuter, samarbetet mellan de olika professionerna ger en helhetssyn på våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kommunikativ, prestigelös och ser medarbetarnas delaktighet och trivsel som en framgångsfaktor för verksamheten. Har du erfarenhet av ledarskap är det meriterande och vi ser gärna sökande från annan myndighet eller organisation. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor såväl inom verksamhetsområdet som utanför så är det viktigt att du har god social kompetens och en representativ framtoning när så behövs. Stor vikt kommer att läggas vid att du som person har de egenskaper som behövs för att skapa och utveckla en enhet med varierande utvecklingsområden.  

Chefskapet planeras som ett samledarskap och bygger på att arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter är gemensamt, ett formellt likställt ledarskap mellan flera chefer. Lockas du av utmaningar och att gemensamt med medarbetare bidra till en stimulerande arbetsmiljö för att kunna ge god vård med hög kvalitet, då är du rätt chef för oss!

Övrigt

Intervjuer sker löpande. I denna rekrytering tillämpar vi även personlighets- och kapacitetstester vilka kommer att genomföras digitalt med återkoppling via Skype längre fram i processen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8388
Kontakt
  • Jonna Sandh, 0767732193
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
  • Kommunal, 0500-431000
  • Läkarförbundet, 0500-431000
  • Ledarna, 08-59899324
Publicerat 2021-12-17
Sista ansökningsdag 2022-01-23

Terug naar vacatures