Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjuktransport

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Ambulanssjukvården, placerad inom område 6, är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vår vision är att vara nationellt ledande när det gäller att utveckla den moderna ambulanssjukvården där sjuktransport ingår som en viktig aktör. Vi vet att detta bara kan nås genom att fortsätta forma en verksamhet som är öppen för nya idéer och nya sätt att möta framtida krav och utmaningar. En viktig förutsättning är integration med sjukhuset då ambulanssjukvården är första delen i vårdkedjan. Ett gott samarbete med våra vårdgrannar som primärvård och kommun samt övriga externa kontakter i samhället är av största vikt.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som undersköterska på sjuktransport utför du förflyttningar av patient med eller utan omvårdnadsbehov inom Sahlgrenska Universitetssjukhusets upptagningsområde samt till och från närliggande sjukhus. Du arbetar självständigt med eller utan kollega i våra anpassade fordon. I uppdraget ingår även neonataltransporter inom Västra Götalands regionen (VGR). I tjänsten ingår även transporter av organ och transplantationsteam.

Tjänstgöringen innefattar dag-, natt- och helgtjänst.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet. Praktisk erfarenhet inom prehospital verksamhet och/eller akutsjukvård är meriterande. Körkort med lägst behörighet B är en förutsättning för att kunna bli aktuell för tjänsten. 

Du ska ha god fysisk förmåga. Vi kontrollerar intyg avseende simkunnighet och du genomgår fys- och körtest innan anställning. Du ska utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och förmåga att kunna arbeta självständigt är viktiga inslag. Du är engagerad och har en god förmåga att kommunicera. Du har en vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-06-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8332
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mikael Olausson , 070 - 082 27 83
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Henriksson , 073 - 034 47 90
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-02-01

Terug naar vacatures