Folktandvården, Pedagogen Park, Mölndal

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Du kommer att få vara med på vår utvecklingsresa med digitalisering, då vi skall börja med digitala avtryck och utveckla digitala vård-möten. 

Folktandvården Pedagogen Park är belägen i en företagspark i sydvästra delen av Mölndal och där en ny stadsdel håller på att växa fram. Du når oss med buss och bil, busshållplatsen ligger nära.

Hos oss är vi 18 medarbetare som tycker arbetsglädje och engagemang är viktigt och ser kliniken som ett gemensamt ansvar, där alla samarbetar och bidrar till en god arbetsmiljö. Här tar vi hand om patienter i alla åldrar, i en av Mölndals modernaste kliniker. Vi söker tandläkare som har viljan att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till tisdag, 07.00-17.00 onsdag till fredag.

Välkommen till oss!

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt på att du som medarbetare är positiv, har en god samarbetsförmåga, tar ansvar för dina uppgifter och är kvalitetsmedveten.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8216
Kontakt
  • Helena Magnusson, klinikchef, 0700-82 21 16
Facklig företrädare
  • Rumi, Enomoto Stignor, TT, 0708-966 296
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Terug naar vacatures