NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 63 KAVA

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Söker du utveckling och vill möta en framtid inom kirurgi? Då kan vi erbjuda dig en unik och utvecklande möjlighet att delta i uppstartsarbetet av vår nya enhet på kirurgen!
Sök redan idag!

KAVA, Kirurgisk akutvårdsavdelning - Varför ska du arbeta hos oss?
KAVA öppnar IMA plaster för kirurgen och ska därmed bli Sveriges bästa akutvårdsavdelning, vill du vara med oss? Missa inte chansen att söka vår tjänst som sjuksköterska med växeltjänstgöring på KAVA och KIMA!

IMA - Intermediäravdelning
KIMA - Kirurgisk Intermediäravdelning

Vi kan erbjuda dig ett arbete där du får lära dig något nytt varje dag. Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete med ett snabbt flöde av patienter med både akutkirurgiska åkommor samt traumapatienter.

Avdelningen är inriktad mot patienter med behov av snabbt och adekvat kirurgiskt omhändertagande. Vi har korta vårdtider och tar emot patienter som kommer via akutmottagningen och som behöver inneliggande vård för observation, utredning och/eller kirurgisk åtgärd. 

Vi kommer att avancera vården på enheten genom att starta upp en kirurgisk intermediärvårdsenhet – KIMA. Därmed blir det en utökning av personal och vi behöver anställa fler medarbetare till vårt team. Vi satsar på en kompetensutvecklingen på avdelningen som innebär att vi kommer kunna vårda patienter med behov av ökad övervakning samtidigt som vi förbättrar patientsäkerheten och kvaliteten av vården för de kirurgiska patienterna.

Är din egna kompetensutveckling viktigt för dig? När du känner dig varm i kläderna på avdelningen diskuterar vi gärna en individuell utvecklingsplan för dig! 

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur det är att arbeta som sjuksköterska på kirurgkliniken? Tryck Här

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av somatisk vård. Vi ser gärna att du har en specialistutbildning inom kirurgisk vård men kan tillgodose en grundutbildning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av IMA/IVA vård.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och stresstålig. Du har inga problem för samarbete och tycker det är av stor vikt att upprätthålla en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Visste du att vi även erbjuder IMA-utbildning samt vidareutbildning inom kirurgisk vård? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6910
Kontakt
  • Sandra Bengtsson, Avdelningschef, 010-435 06 31
Facklig företrädare
  • Kim Jannborg, Vårdförbundet, 010-435 06 30
Publicerat 2021-11-11
Sista ansökningsdag 2022-04-27

Terug naar vacatures