Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1, Neurologimottagning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Neurologi- och rehabiliteringsmedicin erbjuder specialiserad vård för sjukdomar och skador i nervsystemet. Vi gör utredningar och behandlingar samt erbjuder konsulttjänster för Skaraborgs Sjukhus och primärvården. Verksamheten omfattar också dagsjukvård. Vi är flera olika professioner som arbetar tillsammans; sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, psykologer, kuratorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare, logopeder och dietister.

Arbeta på öppenvårdsmottagningen

Som sjuksköterska med ansvar för patienter med motoriksjukdomar kommer du arbeta självständigt men samtidigt med mycket teamarbete med övriga sjuksköterskor och läkare på mottagningen så att patienten erhåller den bästa vården. Det dagliga arbetet innefattar mottagningsbesök, telefonrådgivning, administrativa uppgifter som bokning, hantering av provsvar, assistans vid läkarbesök. Du kommer få ett varierande och intressant arbete och får arbeta tillsammans med erfarna kollegor. Det finns möjligheter till vidareutbildning inom det specifika diagnosområdet.

Tjänsten innebär i huvudsak placering på öppenvårdsmottagning men också viss helgtjänstgöring inom slutenvårdsavdelning inom M1.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med kunskap/erfarenhet inom neurologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, med utrymme för flexibilitet liksom en god samarbetsförmåga.

Välkommen att söka ett spännande jobb!

Urval sker löpande under ansökningstiden

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3846
Kontakt
  • Michael Reinholtz, Enhetschef, 0722-039326
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2021-06-10
Sista ansökningsdag 2021-10-10

Tillbaka till lediga jobb