Sjukhusen i väster, Specialistcentrum Barn och Unga, Gamlestaden

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om oss
Vid Specialistcentrum Barn och Unga Gamlestaden arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare. Tillsammans bedriver vi specialistsjukvård med utgångspunkt i barns och ungdomars medicinska och psykiska behov.
Vi har till största delen planerade besök men även vissa akutbesök av kroniskt sjuka barn och barn under ett år. Verksamheten har även ett folkhälsoansvar och arbetar i nära samverkan med kommunens verksamheter.
Hos oss arbetar specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, neuropsykiatri och neurologi samt barnsjuksköterskor, psykologer, kuratorer, logopeder, dietister, specialpedagog och medicinska sekreterare.

Om tjänsten
Som barnsjuksköterska hos oss arbetar du med mottagningsarbete inom t ex neurologi, obesitas, astma/allergi eller neuropsykiatri. Du arbetar både individuellt och i multiprofessionella team, i vår telefonrådgivning och på vårt laboratorium.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska och som vill arbeta med barn och ungdomar mellan 0 och 18 år, i en mångkulturell miljö. Erfarenhet från barnsjukvård med kliniskt patientarbete de senaste åren är ett krav. Erfarenhet av provtagning och telefonrådgivning är meriterande.

För att du ska trivas med oss är det viktigt att du har god social kompetens och samarbetsförmåga. Nytänkande och intresse för utvecklingsarbete är viktiga egenskaper. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.      

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3268
Kontakt
  • Madelaine Ladenvall, vårdenhetschef , 0722-06 18 37
  • Annika Eriksson, vårdenhetschef och sektionsledare, 0700-82 31 64
Facklig företrädare
  • Lisa Ånskog, Vårdförbundet, 031-332 68 93
Publicerat 2021-05-19
Sista ansökningsdag 2021-06-16

Terug naar vacatures