Närhälsan Lidköping Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Lidköping rehabmottagning. Vi är en arbetsgrupp bestående av kanslister, arbetsterapeuter och fysioterapeuter med bred erfarenhet och stort engagemang. Vår verksamhet ligger i anslutning till Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral. Vi arbetar i fräscha och inspirerande lokaler med många möjligheter. Då vi har ett ökat patientflöde behöver vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en arbetsterapeut.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som ny medarbetare får du en handledare/mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättningar och aktivitetsbegränsningar, i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär, såväl individuellt som i grupp. Vanliga arbetsområden är handrehabilitering, neurologiska sjukdomar, strokerehabilitering, problematik kring smärta och stress, psykisk ohälsa och undervisning i olika patientskolor. Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök görs utifrån patientens behov.

Vi samarbetar med vårdcentralerna och vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet av arbete inom primärvård eller annan poliklinisk verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse för neurologisk rehabilitering. Det är viktigt att du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt att du trivs att arbeta i team men också har förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och tar egna initiativ till förbättring och utveckling.

Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2946
Kontakt
  • Artur Karlsson, Enhetschef, Tfn 0700 - 82 58 72
Facklig företrädare
  • Nadja Schöne, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn 0506-197 43, 070-020 65 74
Publicerat 2021-05-04
Sista ansökningsdag 2021-05-18

Tillbaka till lediga jobb