Närhälsan Torslanda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ miljö. I dina arbetsuppgifter ingår triagering och rådgivning till patient över telefon samt akut på mottagningen. Du assisterar även läkare och arbetar på lab. Vi arbetar i journalsystemet Asynja VISPH.

Om oss

Närhälsan Torslanda vårdcentral är en välfungerande arbetsplats med fast personal och nöjda patienter. Vi utvecklar hela tiden verksamheten för att vi ska kunna ge våra kunder och patienter en god medicinsk kvalitet.

Vi har ca 15 900 listade invånare på vårdcentralen, varav många är barn. Detta innebär att BVC är en viktig del av vårdcentralens verksamhet. Vi har även en stor äldrebefolkning där vi har ett gott samarbete med kommunen och ombesörjer god vård åt våra mest sjuka och äldre.

Är du intresserad av omväxling i ditt arbete och av att arbeta med ständiga förbättringar ska du söka dig till Närhälsan Torslanda vårdcentral. Här kommer du få möjlighet att påverka utvecklingen av Närhälsans uppdrag med dina egna idéer och göra skillnad för invånarnas liv och hälsa.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du vidareutbildar dig inom öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från primärvårdsarbete är det meriterande.

Vi tror att du är kundorienterad, engagerad och positiv. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Villkor

Tjänsten gäller ett sommarvikariat.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2078
Kontakt
  • Marie Berg, Vårdcentralchef, Tfn 0769 – 48 16 43
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-13

Terug naar vacatures