Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 4

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med och skapa något nytt? Vi söker specialistundersköterskor som vill vara med och starta upp en ny operationsavdelning!

Handkirurgiska kliniken har precis flyttat till Mölndals sjukhus. Vi söker nu specialistundersköterskor med inriktning operation, anestesi och intensivvård (An/Op/IVA) som vill vara med och skapa en helt ny operationsavdelning och testa nya arbetssätt.

Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till nationell högspecialiserad sjukvård, inom ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna. Verksamheten bedrivs främst måndag till fredag på dagtid. I samband med uppstart av verksamheten på Mölndals sjukhus, erbjuder vi möjlighet till kombinationstjänster, exempelvis 80 procent operation och 20 procent på handmottagningen alternativt annat område inom An/Op/IVA eller rotera på enheten för att följa hela det perioperativa flödet. Vi vill tillsammans med dig utveckla nya arbetssätt för att få en hållbar arbetsmiljö.

Vill du testa något nytt?

Som en av hos oss får du nu möjlighet att följa vårdkedjan och få variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att ha din huvudanställning på operation och vid eventuell kombinationstjänst ha mottagningsarbete eller annat cirka en dag/vecka. Vi kommer att hal tre operationssalar för handkirurgi på Mölndals sjukhus. Möjligheten att vara med och skapa Operation 4, börjar här och nu!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Arbetet är självständigt och med mycket ansvar. Vi vill skapa något nytt, därför är det viktigt med dina idéer, din öppenhet för förändringar och vilja att tänka nytt. Är du kreativ är det ett plus i arbetet med att utveckla en fantastisk operationsenhet, något som vi skapar tillsammans.

Kvalifikationer

Du är utbildad specialistundersköterska inom An/Op/IVA. Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker om att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med såväl patienter som kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av operation/anestesi/pre-och postoperativ vård. Du som har kunskap om beställning av implantat med mera inför operation och erfarenhet av detta kommer att få möjlighet att arbeta med den arbetsuppgiften. Vidare är det meriterande med erfarenhet av handkirurgi och att ha arbetat med barn. Samt arbetsvana i Elvis, Melior, Orbit och Marknadsplatsen 2.0.

Är detta din framtida arbetsplats? Har du ett intresse för operationsvård och vill utvecklas? Bli vår nya kollega!

Övrigt

Du kommer få möjlighet att påverka utformningen av en nytänkande produktiv operationsavdelning, som har startat upp på Mölndals sjukhus i februari 2021. Handkirurgkliniken kommer att ha tre operationssalar med ett pre- och postoperativt patientomhändertagande. En projektledare finns för att ta tillvara nytänk, så vi tillsammans skapar en riktigt bra och hållbar operationsavdelning. Handkirurgen har idag långa köer av regionsjukvård, som inte kan skickas till annan operationsavdelning i Västsverige, därför behöver vi dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2044
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann-Kristin Rimbe, 072 - 201 43 15
  • Avdelningschef, Eva Tovinger, 031 - 343 07 44
Facklig företrädare
  • Kommunal, Susanne Wintell, 031 - 343 11 35 / susanne.wintell@vgregion.se
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Terug naar vacatures