NU-sjukvården, AnOpIVA, Sektion IVA, IVA NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Verksamheten IVA/IMA/UVA på NÄL tillhör AnOpIVA kliniken under Område II i NU-sjukvården. AnOpIVA har också verksamhet på Uddevalla sjukhus med Stabiliseringsenhet och uppvakningsvård.

Vården på vår enhet Intensivvården NÄL är högspecialiserad och kräver stundom ett högt tempo för att klara av att möta de svårt sjuka människorna, traumafallen, behandlingarna samt observationerna som förekommer. Men även en yrkesvana för att möta patienternas mobiliseringsbehov.

Vi söker nu intensivvårdssjuksköterskor och/eller sjuksköterskor med ett mycket stort intresse av intensivvård, till vår spännande verksamhet som bedrivs dygnets alla timmar. Kanske har du lång erfarenhet eller så är du nyare i professionen men är redo för nästa utmaning.  Du har kanske en tanke om hur du vill utvecklas inom intensivvården och då ger detta jobb en möjlighet att som ett led läsa specialistutbildning.

Vi har ett välutbyggt system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder personlig kompetensutveckling anpassad till individens behov. Det finns möjligheter att delta och/eller driva förbättrings och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer
Intensivvårdssjuksköterska/Legitimerad sjuksköterska som är redo för nästa steg i sin utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du sjuksköterska och blir anställd, kan medverkan till din vidareutbildning genom ekonomiskt bidrag bli aktuellt, när du sökt och blivit antagen både helfart eller halvfart.

Övrigt
Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden. Tjänsten gäller dag/kväll, ren natt alternativt rotationstjänstgöring.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1991
Kontakt
  • Eva Olsson, avdelningschef, tfn 010-435 13 54
Facklig företrädare
  • Stefan Heinze, Vårdförbundet, tfn 010-435 00 00 vxl
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Terug naar vacatures