Södra Älvsborgs sjukhus, Bild- och funktionsmedicin, Radiologi

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss
I Bild och funktionsmedicin ingår enheterna för radiologi samt nuklearmedicin. Vi bedriver verksamhet i Borås, Skene och Ulricehamn. I området finns ca 275 000 invånare och vi utför årligen ca 120 000 undersökningar. Vi är drygt 100 anställda. Verksamheten har konventionell röntgendiagnostik, datortomografi, nuklearmedicin, ultraljud, angiografi med interventionell verksamhet samt MR.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss kommer din tjänst innebära med varierande arbetsuppgifter där du arbetar patientfokuserat tillsammans i team med sjuksköterska. De patienter som du kommer att möta är i alla åldrar, från de allra yngsta till de allra äldsta och kommer för akuta eller planerade undersökningar i form av CT, ultraljud och MR bland annat. Som undersköterska kommer du vara behjälplig och stötta både sjuksköterskor som så väl läkare i dessa undersökningar. Tjänsten är ett föräldravikariat som löper på minst ett år.

Vi erbjuder dig:

  • Ett varierande arbete med olika arbetsuppgifter
  • Möjlighet att arbeta med både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer i tvärprofessionella team
  • En arbetsplats med härliga kollegor
  • Att arbeta med ny och modern medicinteknisk utrustning
  • En gedigen och strukturerad upplärning med erfaren kollega


Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med förmåga att se till patientens behov. Viktigt för tjänsten är även att du har en god teknisk kunskap och har ett intresse för att arbeta med teknisk utrustning. Har du vårderfarenhet är detta meriterande.  Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta och arbeta i team samt har ett gott bemötande gentemot patienterna. Du trivs med att bidra till utveckling och förbättring av verksamheten. Då vi har verksamhet i Borås, Skene och Ulricehamn ser vi gärna att du är öppen för viss tjänstgöring på alla dessa orter, även om du är placerad i Borås.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi genomför urval och intervjuer efter annonseringsperioden. Varmt välkommen med din ansökan – glöm inte bifoga utbildningsintyg!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1972
Kontakt
  • Anna Angenete, 033-616 39 75
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal , 033 616 20 37
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-08

Terug naar vacatures