Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i ett engagerat och kompetent administrativt team på vår utredningsmottagning?

Då är detta arbetet för dig. Vi finns i trevliga lokaler på Sahlgrenska sjukhuset och servar lungutredningsmottagningen med all administrativ service. Vi är tre medicinska sekreterare som arbetar i team och cirkulerar mellan funktionerna:

 • standardiserat vårdförlopp-koordinator
 • Administrativ koordinering runt våra multidisciplinära konferenser
 • Patientdokumentation  

Administrativa enheten inom verksamhetsområdet Lungmedicin, allergologi och palliativ medicin (LAP) har cirka 40 medarbetare och geografiskt finns vi på Sahlgrenska och Högsbo sjukhus. Enheten kännetecknas av -patienten i fokus, kvalitet i arbetet genom samarbete/utveckling av administration och god arbetsmiljö. Då vi har lång tradition av, och ser det som mycket viktigt, att ta emot studenter från vår grundutbildning, är det en stor fördel om du har vana vid eller intresse för att lära dig handleda studenter.

Vi ser oss som ett administrativt stöd till alla övriga yrkeskategorier inom verksamheten och arbetar tillsammans för att ge den absolut bästa administrativa servicen. Inom enheten finns tre resurssekreterare som har som uppdrag att täcka luckor såväl planerade som oplanerade.

Vad kan vi erbjuda dig? 

 • Ett utvecklande arbete med eget ansvar.
 • Chans till fördjupning inom det medicinska området.
 • Ett team med kollegor som har möten veckovis och tar ett stort ansvar som grupp.
 • Kompetensutveckling inom relevanta områden.

Om dig 

Vi söker dig som har utbildning medicinsk sekreterare på yrkeshögskolenivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har god vana vid att arbeta med Office-paketet. Det är även meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet och en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av Elvis och Melior. 

Viktiga personliga egenskaper är förmåga att arbeta självständigt och i team, ha ett gott bemötande, god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga, flexibilitet och noggrannhet. Du måste vara utvecklingsinriktad och gilla förändringar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4368
Kontakt
 • Enhetschef, Elisabeth Luts , 070 - 082 49 99
 • Sektionsledare, Lena Isaksson , 072 - 062 74 94
 • Sektionsledare, Linda Sherafat, 070 - 082 47 24
Facklig företrädare
 • Vision, Niki Blomqvist, 070 - 082 47 24
Publicerat 2020-09-18
Sista ansökningsdag 2020-10-09

Terug naar vacatures