Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K2

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi söker en lyhörd ledare som älskar förbättringsarbete och som har förmågan att se helheten och kan sätta både patienter och medarbetare i fokus.

Är det du, eller känner du någon som skulle passa?

Om arbetet

Som chef för läkargrupperna inom onkologi och specialiserad palliativ vård kommer du att leda och planera arbetet för onkologi- och palliativvårdsenheterna. I ditt ansvarsområde ingår också personalansvar, rekrytering, systematiskt arbetsmiljöarbete och budgetansvar och inte minst ett stort fokus på utvecklingsarbete och att verka för en lärande arbetsplats.

Det kommer att finnas stora möjligheter för dig att vara med och påverka hur arbetet på de båda enheterna ska bedrivas framöver, både praktiskt och organisatoriskt. Personlig utveckling och utbildning är högprioriterat för att vi som jobbar här ska kunna utföra vårt jobb på allra bästa sätt för patienten.

Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde K2, där vi tillsammans jobbar med utvecklingsfrågor för att hela tiden skapa ett lite bättre sjukhus. Du är direkt underställd verksamhetschefen.

Kort om oss på K2

Verksamhetsområde K2 består av en intressant mix inom områdena kirurgi, urologi, onkologi och specialiserad palliativ vård i både Skövde och Lidköping. Vi arbetar hela tiden aktivt tillsammans över specialistområdena för att skapa goda processer exempelvis för våra cancerpatienter.

Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande, stundom tungt men oerhört meningsfullt och givande. För oss är det viktigt att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter, såväl som en stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vem är du?

Som ledare är du trygg i din roll, du får saker att hända och är tydlig i din kommunikation. Du förstår värdet i att arbeta processinriktat med ständiga förbättringar i alla led. Du sätter stort värde på medarbetarens utveckling och arbetar aktivt för att skapa Skaraborgs Sjukhus bästa arbetsplats. Erfarenhet från tidigare chefskap är meriterande. Läkarlegitimation är önskvärt men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4328
Kontakt
  • Magnus Olsson, 0708 25 57 47
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500 - 43 10 00 (vxl)
  • Kommunal, 0500 - 47 83 00
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2020-09-18
Sista ansökningsdag 2020-10-18

Terug naar vacatures