Koncernkontoret, VGR IT

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Nu söker vi en IT-tekniker med fokusområde identitet och åtkomst (IAM). Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

 

Ditt uppdrag
I rollen som IT-tekniker hos oss på VGR IT kommer du ingå i vårt Säkerhets IAM team där vi designar och säkerställer driften av VGR:s AD Miljö. Driftmiljön innefattar bland annat MIM, Azure AD, ADFS med mera. Vårt team, som fokusera på Identitet och åtkomst-komponenter, arbetar både med den planerade driften och med akut drift med snabba åtgärder utan planering, samt deltagande uppdrag. I din nya roll kommer du ha ansvar för vår Identitet och åtkomstmiljö samt vara en del av den dagliga driften.

 

Hos oss får du möjligheten att
Hos oss får du möjligheten att bli en del av sektionen IT-drift säkerhet med en kreativ arbetsmiljö där vi hela tiden strävar emot att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Detta innebär unika möjligheter att utvecklas vidare. Bland annat genom daglig kompetensöverföring mellan kollegor, fördjupande personligt anpassade utbildningar och aktivt deltagande i nya tekniska lösningar.

 

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet
För rollen som IT-tekniker har du relevant högskolekompetens inom datalogi/datavetenskap eller motsvarande. Du har en lång erfarenhet av att arbete med Microsoft produkter, minst 6 år, och har en genuint intresse för teknik och informationssäkerhet. Du har en god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och det är även meriterande om du innehar samma förmåga på engelska. Då tjänsten kommer att säkerhetsklassas så ställs krav på svenskt medborgarskap. Resor kan förekomma i tjänsten och det är meriterande med B-körkort.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika. 
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av. 
  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

 

Övrigt 
Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/
För denna tjänst är det möjligt att ha sin placering i antingen Mölndal eller Borås.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås/Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4325
Kontakt
  • Robert Sörqvist, 0730668269
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-10-05

Terug naar vacatures