Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Operation 3 Mölndal är en operationsavdelning som arbetar med specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag.

Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi opererar inom ortopedi med teaman artro, fot, trauma, CARE och tumörortopedi samt verksamheterna öron-näsa-hals, kirurgi, käkkirurgi och tand med speciella funktionshinder.

Vi opererar både vuxna och barn (från 10 kg).

Vad kan vi erbjuda dig?

På Operation 3 arbetar vi med ett stort patientflöde och fokuserar därför på effektiva flöden. Du kommer får en god introduktion och alltid stöd av erfarna kollegor.

Vi arbetar måndag till fredag, ledig alla röda dagar samt en del klämdagar. Under sommaren är enheten stängd i 3 veckor.

Arbetsbeskrivning

Som IVA-/ anestesisjuksköterska på UVA/Dagvården är du involverad i både den pre- och postoperativa vården. Du kommer att roterar mellan de olika arbetsstationerna med att skriva in och ut patienterna samt att övervaka direkt efter operation.

Personalgruppen är på 10 personer. Schemat är fast och innehåller 2 kvällar/vecka

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistutbildning inom intensivvård eller anestesi. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det meriterande.

Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4316
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Madeleine Kurtén, 072- 186 13 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Valentina Gashi , 031- 343 34 10
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Terug naar vacatures