Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Avd 350

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta på en kirurgisk övregastroavdelning med både akut- och elektiv verksamhet? Gillar du att ta eget ansvar och har ett starkt driv att ge våra patienter den bästa vård?

Vilka är vi?

Vi som arbetsgivare satsar på vår personal och vill förse dig med utvecklingsmöjligheter i form av utbildningsplan och ett stimulerande arbete där variation är en självklarhet oavsett om du är ny eller rutinerad i rollen som sjuksköterska. Första året får du som nyutexaminerad sjuksköterska genomgå ett Kliniskt basår där du ges möjlighet att på bästa sätt komma in i ditt arbete och bli en viktig del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi erbjuder utöver det bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Vi vill självklart också att du ska må bra och snabbt komma in i gänget. Vi gillar att skratta! Vi på avdelningen går ofta på till exempel Quiz för den som vill och pratar gärna om annat än jobbet på fritiden!

Hur ser din arbetsdag ut?

  • Gemensamt möte med en kopp kaffe!
  • Olika, då det är en verksamhet där patienter vårdas i både akut- och elektiv vård.
  • Arbete tvärprofessionellt tillsammans med dina 45 kollegor som är bland annat läkare, undersköterskor, sjuksköterskor med flera.
  • Du har tillsammans med dina kompetenta kollegor en viktig del i planering, samordning och kontinuitet i omvårdnaden.

Vem är du?

Du är van att ta ansvar och ser lösningar i problem. Du gillar att arbeta i högt tempo, är flexibel och vill bli en i teamet. Du är självklart stresstålig och tycker att det är inspirerande att hantera svåra situationer på ett behärskat sätt. Då vi erbjuder en mycket gedigen introduktion och även dagligt stöd av två av våra mest rutinerade sjuksköterskor kan du självklart även som nyutexaminerad få den stöttning och vägledning som behövs. Meriterande är att du har erfarenhet från akutsjukvård/kirurgi men inget krav.

Krav

För att vi ska kunna erbjuda den professionella omvårdnad vi månar om:

  • Du är sjuksköterska
  • Du har erfarenhet av vården
  • Du vill vara med och bidra till arbetsgemenskap i teamet hos vår välfungerande avdelning

Ser fram emot din ansökan!/ Martin

Är du intresserad?

Tror du beskrivningen passar in på dig ska du ansöka så snart som möjligt. Berätta gärna i din ansökan varför just du passar in på vår avdelning. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår avdelning tillsammans med oss på kirurgen!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4306
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Martin Björkdahl , 031 - 343 62 35
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monika Teräs , 031 - 343 79 60
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Terug naar vacatures