Närhälsan Stenungsund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stenungsund är centralt belägen vid torget med promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi som arbetar här är distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Vi har runt 9150 listade medborgare. Hasselkärnans familjecentral BVC är en del av vår verksamhet där det idag arbetar tre distriktssköterskor.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och telefontriagerade akuttider. Du kommer också att erbjudas möjligheten till handledning av specialistläkare i allmänmedicin. Hos oss får du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en hög läkarbemanning och bara fasta läkare. 

I verksamheten ingår BVC och HSV/LSS för våra läkare.

Om dig

Du som söker är legitimerad läkare som vill pröva allmänmedicin alternativt arbeta innan ST-tjänst inom annan specialitet. Möjlighet till ST-tjänst finns.

Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård samt innehar språkkunskaper i
svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Avgörande faktorer för oss är hög kompetens, hög kvalitet och hög kontinuitet. Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och med våra patienter. Du har därtill ett professionellt bemötande och vill vara aktiv i att utveckla vår vårdcentral. Du bör dela Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4251
Kontakt
  • Ann Sundström, vårdcentralschef, 0708-10 78 98
  • Anneli Jardek, Teamledare, 0700 - 82 21 78
Facklig företrädare
  • Maria Warting, Läkarförbundet, 073-3842737
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-12

Terug naar vacatures