Närhälsan Stenungsund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsans vårdcentraler i Stenungsund, Stora Höga och Tjörn har en gemensam psykologmottagning där flera psykologer och PTP-psykologer samarbetar. Vi söker nu en ny psykolog till denna enhet som kommer att utgå ifrån vårdcentralen i Stenungsund. Vårdcentralen är centralt belägen vid torget med promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Här arbetar vi tillsammans distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer.

Om arbetet

Som psykolog på Psykologmottagningen arbetar du med bedömning, rådgivning och psykologisk behandling, individuellt och i grupp. I vårt uppdrag ingår att erbjuda personer med lindrig till måttlig psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande. Du behandlar människor med psykisk ohälsa som exempelvis stressrelaterade besvär, förstämningssyndrom, ångesttillstånd, krisreaktioner och smärtproblematik. Psykologmottagningen erbjuder kognitiv beteendeterapi, interpersonell psykoterapi och relationell korttidsterapi. Pågående grupper är sömnskola, utmattningsgrupp och UP-grupp (Unified Protocol), men vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade.

Som psykolog arbetar du i nära samverkan med övrig primärvårdspersonal. Du kommer att ingå i vårt psykosociala team tillsammans med rehabkoordinator, sjuksköterska/vårdsamordnare för psykisk ohälsa, läkare, arbetsterapeut och sjukgymnast. Det psykosociala teamet arbetar aktivt för att hitta bästa behandlingsalternativ för patienter med psykiskt ohälsa, och att förebygga sjukskrivningar. Teamet i sig är inte behandlande, utan arbetar med att rätt patient ska komma till rätt behandling eller insats så snart som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i primärvård är det meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar, rådgivning, konsultation och psykologisk behandling. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi vill också att du delar Närhälsans kärnvärden; pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4250
Kontakt
  • Ann Sundström, Vårdcentralschef, 0708-10 78 98
  • Anneli Jardek, Teamledare, 0700-82 21 78
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 070 - 508 67 81
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-12

Terug naar vacatures