Närhälsan, Sjuhärad, Vårgårda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Vårgårda vårdcentral ligger centralt vid buss- och järnvägsstationen i Vårgårda kommun. Kommunen har omkring 11.000 invånare och är ett expanderande samhälle med bra förbindelser till Göteborg och andra större orter i närområdet. Samhället ligger i en gammal kulturbygd med fina strövområden och det finns ett rikt föreningsliv på orten. Hos oss arbetar cirka 30 anställda i olika professioner och vi har en positiv arbetsmiljö som kännetecknas av ett gott samarbete, humor och laganda.

Närhälsan Herrljunga vårdcentral är en trevlig och välfungerande vårdcentral och har nästan 8 500 listade invånare. Här erbjuds du arbete i en positiv arbetsmiljö i ett team med engagerade och kunniga medarbetare.

Om arbetet

Du arbetar med patienter som är remitterade för medicinsk fotvård enligt gällande avtal medicinsk fotvård. Du får ansvar för den medicinska fotvårdsmottagningen. Det kan bli aktuellt med annat ansvarsområde som berör din kompetens som du skall utveckla tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist och du får gärna ha annan utbildning som kan användas i arbetet på vårdcentralen. För dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Du har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Vi tror också att du har ett genuint intresse av utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser också att du delar Närhälsanas kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande. Naturligtvis är handledarutbildning ett plus. 

Övrigt

Du kommer att tjänstgöra på både Vårgårda och Herrljunga Vårdcentral.

Tjänsten omfattar 50% och kan förändras.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Vårgårda och Herrljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4248
Kontakt
  • Marie Jöreteg, Vårdcentralchef, Tel. 072-201 56 94
  • Agneta Andersson, Vårdcentralchef , Tel. 070-554 37 85
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet , tel. 072-451 94 14
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-12

Terug naar vacatures