Närhälsan Majorna vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Majorna vårdcentral och BVC har under senaste året startat en spännande utvecklingsprocess. Vi fokuserar på patient och personal i samverkan för ökad medicinsk kvalitet, patientsäkerhet och ett hållbart arbetssätt.

Vårdcentralen ligger i Göteborgs hamninlopp i stadsdelarna Majorna och nära Masthugget och Linné. I samma hus som vårdcentralen finns även Närhälsans rehabmottagning och barnmorskemottagning, som vi har ett gott samarbete med.

Vi är stolta över vår vårdcentral och tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas utav hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten. Vi har högt satta mål och vill att alla skall vara delaktiga i de processer som leder verksamheten framåt.

Om arbetet

Är du intresserad av omväxling och utveckling i ditt arbete så är detta arbetet för dig! Vi kommer under två år att, i projektform, arbeta med att utveckla arbetet inom BVC och gör nu en extra satsning på barn och familjer i vår stadsdel. Vi vill skapa en extra trygghet för föräldrar och barn och på så sätt ge ”våra barn” en extra bra start i livet.

Tillsammans med duktiga kollegor kommer du ha hand om våra barn, enligt rikshandboken. Arbetet är självständigt och omväxlande. Du kommer arbeta med bland annat hälsokontroller, vaccinationer, telefonrådgivning, hembesök och föräldrautbildning.

Du deltar i det unika samarbetet med vårt barnhälsoteam som pågått i många år, vilket bland annat innebär ett samarbete med förskolorna i området. Du kommer också samarbeta med hela vårdcentralen, som har alla de kompetenser som en vårdcentral bör ha.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller barn och ungdom. Erfarenhet av arbete på BVC är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och dokumentation i Asynja Visph är meriterande.

Du är positiv, trygg i din yrkesroll och person. Du gillar att arbeta i team såväl som självständigt och du ser ett gott bemötande till såväl patienter som kollegor som en självklarhet.

Vi söker dig som är på jakt efter ett omväxlande, givande och roligt jobb där intresse och engagemang för förbättringsarbeten samt egna initiativ, värdesätts.

Intervjuer sker fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4230
Kontakt
  • Marina Halldin, Vårdcentralchef, Tfn 072 - 230 75 34
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 070 - 082 36 46
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Terug naar vacatures