NU-sjukvården, Akutmottagning och Paramedicin, Akutmottagning, NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Akutmottagningen på NÄL är den största i Västra Götalandsregionen med cirka 70 000 besök per år, vilket gör oss till en av landets största akutmottagningar. Vi består sammanlagt av cirka 180 medarbetare och vår filosofi är att ha motiverade och kreativa medarbetare som ger god vård och trygga patienter.

Om tjänsten
Som administratör kommer du att arbeta med korttidsbemanning, behörighetsbeställning, fakturahantering, sommarrekrytering samt diverse andra administrativa uppgifter. Ni är två administratörer/chefsstöd som arbetar tätt tillsammans och du kommer även att ha ett nära samarbete med Heromarapportör.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning med inriktning administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du som söker har en god datorvana samt programkännedom. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. 

Du har god organisations-, samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du serviceinriktad och trivs med en variation av arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du är initiativtagande, positiv och lösningsfokuserad. Då arbetet innebär mycket kontakt med både chefer och medarbetare så ser vi att du har en god förmåga till att skapa förtroendefulla relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4223
Kontakt
  • Anette Buhr, vårdenhetschef, 010-435 09 04
  • Sara Nyman, vårdenhetschef, 010-435 09 50
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Terug naar vacatures