Närhälsan Herrestad vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Herrestad har ca 9 900 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, medicinska sekreterare och undersköterskor. Vi arbetar i vårdlag där alla våra professioner är representerade. Vi har också tillgång till kurator, psykolog, rehabkoordinator och vårdsamordnare (vårt psykosociala team). Vi är en arbetsplats som inte är rädd för förändringar och gärna vill pröva nya arbetssätt. Vi har trevliga planeringsdagar/utvecklingsdagar varje år, då vi är måna om ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö.

Om arbetet

Arbetet hos oss innebär att erbjuda patienten en god vård och hälsofrämjande insatser. Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du med patienter i alla åldrar och i alla situationer. Mottagningsarbetet på vårdcentral är varierande och består av telefonrådgivning, bedömning/rådgivning till patienterna på plats, akut och planerat, individuellt och i team. Arbetet med patienter med psykisk ohälsa sker i team med psykologer och läkare. Utrymme för egna ansvarsområden finns.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom diabetes, astma/kol eller hjärta/kärl. Har du erfarenhet från mottagningsarbete i primärvård är det också meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samtidigt som du ska ha förmåga att samarbeta med övrig personal på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid  personliglämplighet och att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat till september 2021, med eventuell möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4222
Kontakt
  • Anna Hollertz, Vårdcentralschef, 0722- 041232
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Terug naar vacatures