Närhälsan Stenungsund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stenungsund är centralt belägen vid torget med promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi som arbetar här är distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Vi har runt 9150 listade medborgare. Hasselkärnans familjecentral BVC är en del av vår verksamhet där det idag arbetar tre distriktssköterskor.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare har du ett omväxlande arbetsinnehåll och du är en viktig resurs för hela vårdcentralen. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Du kommer att främst arbeta med vårddokumentation i journalsystemet Asynja Visph. Du har också kringuppgifter som remisshantering, posthantering, remissbevakning, hantering av E-tjänster ingår. I arbetet ingår även arbete i reception. 

Om dig

Vi söker dig som har utbildning i medicinsk vårddokumentation. Det är krav på att du har erfarenhet av att arbeta med vårddokumentation. Det viktigaste för oss är att du är flexibel och serviceinriktad, samt har ett professionellt arbetssätt. Närhälsans kärnvärden står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4218
Kontakt
  • Ann Sundström, Vårdcentralschef, 0708-10 78 98
  • Anneli Jardek, Teamledare, 0700-82 21 78
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700 - 20 77 84
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-10-09

Terug naar vacatures