NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Sektion 3

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Brinkåsens Rättspsykiatriska enheter söker Sjuksköterskor dag/kväll heltid/deltid, tillsvidareanställning! 

Rättspsykiatrin på Brinkåsen består av 4 vårdavdelningar med olika inriktning utifrån psykiatrisk diagnos. Gemensamt för alla vårdavdelningar är att våra patienter är dömda till sluten rättspsykiatrisk vård.

Se bildspel från Brinkåsen:https://www.facebook.com/nusjukvarden/videos/2489311197961136/

Vårt uppdrag är att genom vård och behandling öka patientens psykiska hälsa. Vårt mål är att få patienten mer delaktig i sin vård. Att individualisera vårdinsatserna ökar förutsättningarna för patienten att få kontroll över sin sjukdom och därmed förhindra återfall i brottslig verksamhet.

Förutom omvårdnadspersonal finns i anläggningen andra kompetenser och professioner som stöd i våra vårdprocesser med syfte att nå våra behandlingsmål.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i vårdlag utifrån ett kontaktmannaskap baserat på evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Som sjuksköterskan kommer du att ha ett övergripande omvårdnadsansvar inom vårdlaget samt ansvara för olika medicinska insatser.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi jobbar i team och har kontinuerlig kontakt med närstående och vårdgrannar och lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.

Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Kliniken tillämpar mentorskap, som en del i Din introduktion.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4210
Kontakt
  • Sara Larsson, Avdelningschef avd 94, 010-473 40 84
  • Stefan Svanström, Avdelningschef avd 93, 010-473 40 83
  • Helena Mattsson, Avdelningschef avd 92, 010-473 40 82
  • Katarina Lennvinge, Tf Avdelningschef avd 91, 010-473 40 81
Facklig företrädare
  • Lise-Lotte Söderblom Vårdförbundet, 010-473 40 94
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-10-01

Terug naar vacatures