Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avdelning 14/27

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Vår enhet innefattar två högspecialiserade slutenvårdsavdelningar, 14/27 samt en dagkirurgisk avdelning.

På vår vuxenavdelning 14 vårdas patienter bland annat efter bröstrekonstruktion, brännskador, tumörer, överskottshud efter stor viktnedgång, könskorrigerande kirurgi. Vi har också patienter inom handkirurgi och ett nära samarbete med Öron-, Näs- och Halssjukvården. De vanligaste diagnoserna på barnavdelning 27 är kraniofacial kirurgi, läpp-käk- och gomspaltsoperationer.

Vad får du jobba med?

Som sjuksköterska hos har du ett varierande och ansvarsfullt arbete där du får arbeta med plastikkirurgi men även handkirurgi och andra specialiteter.  Du ger en god och säker vård till våra patienter och leder omvårdnadsarbetet. Du får också möjlighet att utveckla och förbättra vården.

Just nu är vi i startgroparna att starta ett Kraniofacialt Centrum, som avdelning 27 kommer vara en viktig del av. Vill du vara med och forma framtidens sjukvård genom engagemang och delaktighet, och är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete – då är detta en avdelning för dig!

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgi, gärna för våra specialiteter. Erfarenhet av kirurgisk vård och/eller barnsjukvård är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du som söker har ett flexibelt, samarbetsinriktat såväl som självständigt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande.

Vi kommer att intervjua löpande så sök gärna redan idag! Är det något du funderar på så är det bara och höra av sig!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 93,75 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4198
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Angelica Malmgren , 031 - 342 74 98
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren , 072- 732 85 00
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Terug naar vacatures