Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till Sahlgrenska-, Östra- och Mölndals sjukhus men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete.

Radiologi Mölndal

Radiologi Mölndal söker nu MR-ansvarig röntgensjuksköterska till vårt MR team. Teamet består av röntgensjuksköterskor och läkare. Vi önskar att du som söker tjänsten är social och har lätt för att skapa nya kontakter. Tillsammans arbetar vi utifrån vår värdegrund, "Tillsammans för patienten, med patienten" vilket bidrar till ett gott patientbemötande.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och utrustningen inom MR! Vi utför både elektiva och akuta undersökningar främst med fokus på ortopedi. Som MR-ansvarig har du övergripande ansvar för protokolluppdateringar, utbildningsansvar, delaktig i kortsiktig- och långsiktig planering av vår MR-verksamhet samt komma att ingå i verksamhetens MR- optimeringsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet av MR. Har du universitetspoäng eller motsvarande inom området MR är detta meriterande.

Vi önskar att du besitter ett medarbetaransvar, vilket för oss innebär att du använder din kompetens och ditt engagemang, samt tar ansvar för såväl din egen som för verksamhetens utveckling. Detta innebär att du bör vara flexibel och ha en positiv inställning till delaktighet i förbättringsarbete samt handledning av studenter och medarbetare.

Vi ser gärna att du som söker har god förmåga att planera, strukturera och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4184
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sophia Schön Sjöblom , 072- 204 65 46
  • T.f. Vårdenhetschef, Alexander Johansson , 076- 940 29 73
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Banafsheh Neissani , 031- 343 01 03
Publicerat 2020-09-09
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Terug naar vacatures