Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Könsmottagningen Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i en team med hög kompetens och ger dig både utmaningar, glädje och trygghet? Välkommen till oss på Könsmottagningen!

Vi är är en del av Verksamheten för hud- och könssjukvård och vänder oss till patienter med misstanke om sexuellt överförbar sjukdom eller patienter  som vill testa sig för säkerhets skull. Inom verksamheten finns olika specialmottagningar och vi bedriver flera utvecklingsprojekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Goda möjligheter till kompetensutveckling och ett omväxlande arbete.

Om arbetet

Du kommer att arbeta både självständigt och team. Som sjuksköterska assisterar du vid olika läkarmottagningar, men du kommer också ha egna sjuksköterskemottagningar som innebär provtagning, behandling och telefonrådgivning.

Vi arbetar måndag till fredag, viss kvällstjänstgöring.

Vem söker vi?

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att  du har erfarenhet av könsmottagningsarbete, exempelvis från ungdomsmottagning, vårdcentral eller gynmottagning. Har du utbildning inom sexologi och-/eller HBTQ-frågor är det meriterande. 

För att lyckas i rollen trivs du med att hantera en omväxlande vardag och är duktig på att omprioritera och möta varje patient utifrån hens särskilda behov. Du har lätt för att kommunicera och prata om sex och samlevnad, samt HBTQ frågor. Du är noggrann, flexibel och nyfiken på att lära dig nya saker. Att driva utveckling på arbetsplatsen ser du som en självklarhet, liksom ett gott samarbete och trivsamt arbetsklimat.

Varmt välkommen med din ansökan!                                                     

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-01-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4131
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Roumi Danar , 031- 343 83 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 072- 732 85 00
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Terug naar vacatures