Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin, Geriatrik och Akutmott. Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Skulle du vilja vara en del av en arbetsgrupp som främjar och värnar om en god arbetsmiljö? För oss är det viktigt att du som medarbetare ska känna dig nöjd med din arbetsinsats efter varje avslutat arbetspass och du som vill vara med och sträva efter detta ska söka dig till oss!

Avdelning 354 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot strokesjukvård, med 24 vårdplatser. Strokeenheten är en sektion av verksamhetsområde Medicin/Geriatrik/Akutmottagning Östra och vi tar även emot en del patienter med andra internmedicinska diagnoser.

Patienter kommer till avdelningen från akutmottagningen eller via Hjärnvägen -direktinläggning via ambulanssjukvården.

Patienterna vårdas på vår avdelning under hela vårdförloppet - både under den akuta första tiden och under rehabiliteringen. Detta gör att vi ökar delaktigheten och ser progressen i rehabiliteringen hos den enskilde individen. Vårt mål är att ge patienter och anhöriga omvårdnad, trygghet och respekt så att deras känner att vi har bjudit in till delaktighet och gett dem kunskap om sin sjukdom.

Du lägger ditt schema med arbetstidskvotering. Det ger dig möjlighet att med bibehållen lön sänka din tjänstgöringstid varje månad och din chans till återhämtning ökar.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete. Du får 4 veckors bredvidgång innan du börjar arbeta självständigt. Vi använder oss av önskeschema med möjlighet att påverka arbetstiderna.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Strokesjuksköterskeutbildning, 15 högskolepoäng
  • Internutbildning i strokesjukvård, "Strokenålen"
  • Möjlighet till specialistsköterskeutbildning
  • ISP-schema

Hur ser en arbetsdag ut?

Som sjuksköterska på strokeenheten arbetar du med att planera och leda omvårdnadsarbetet, utföra behandlingar, medicinska kontroller, administrera läkemedel samt ge information och stöd till patienter och anhöriga. Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer för strokesjukvård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, dietist och tandhygienist.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet som sjuksköterska inom akutsjukvård/somatiskvård är meriterande.

Du som söker är flexibel, har en prioriteringsförmåga, är positiv, utvecklande och stresstålig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4128
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Alexander Rawsthorne, 031- 343 80 67, alexander.rawsthorne@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ann Johansson, 031- 343 51 54
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Terug naar vacatures