Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sahlgrenska International Care

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Har du intresse av att planera och driva projekt in i mål? Tycker du om administration, och samtidigt utveckla, förändra och förbättra? I så fall söker vi dig till ett uppdrag som Projektledare och administrativt ansvarig.

Du blir en del av ett team där alla har olika kompetenser, men en sak som förenar – intresset för internationella frågor. Tillsammans jobbar vi för en god sjukvård för alla, och en mer hållbar värld.

Om oss

Sahlgrenska International Care (SIC) säljer vård, utbildning och förmedlar bistånd. Som regionalt kompetenscentrum för internationella frågor inom hälso- och sjukvård erbjuder SIC:

  • Högspecialiserad vård till internationella kunder.
  • Specialistutbildning och kortare kurser till läkare och tandläkare från andra länder.
  • Samordning, kvalitetssäkring och utveckling av VGR:s internationella materialbistånd till behövande länder.
  • Rådgivning, projektledning och avtalsförhandling vid försäljning av tjänster inom hälso- och sjukvård.

Bland våra kunder finns allt från privatpersoner till myndigheter. Gemensamt för alla är att de kommer från olika delar av världen.

Arbetsuppgifter

Rollen som Projektledare innebär att planera och driva olika projekt och förändringsarbeten kopplat till våra internationella uppdrag.

Som administrativt ansvarig får du arbeta med varierande uppgifter såsom; självständigt handlägga ärenden på uppdrag av chef, IT systemadministration, Arkiv- och diarieansvar samt vara kontaktperson gentemot administrativa funktioner inom Västra Götalandsregionen.

Du arbetar nära chef och stöttar de olika verksamhetsområdena.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för arbetsuppgifterna.

Det är värdefullt om du har erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvårdsområdet eller andra politiskt styrda organisationer. Har du arbetat i en internationell kontext är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, och är van att använda språkkunskaperna i ditt arbete

Du trivs i en roll där du får initiera och driva utveckling tillsammans med andra. Vidare är du en kommunikativ och lyhörd person som har en god helhetssyn. Vi vill att du har ett processorienterat synsätt, god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta självständigt.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Du är noggrann, följer upp och vill driva uppgifter i mål. Du har varit projektledare eller är van att arbeta i projektform.

Ansökan skickas så snart som möjligt (vi tillämpar löpande rekrytering).

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4102
Kontakt
  • Chef SIC, Hanna Axelsson, 070- 915 20 49
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson , 076- 050 88 63
  • Vårdförbundet, Nicklas Martinsson, 076- 940 28 85
  • Kommunal, Karin Andersson 070- 392 88 63 , SACO, Maud Eriksson 031- 343 10 22
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Terug naar vacatures