Södra Älvsborgs sjukhus, infektionsenhet

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om våra lediga tjänster
Nu söker vi fyra undersköterskor till oss på infektionsenheten. De tjänster som erbjuds är tre tillsvidaretjänster och ett vikariat. Du har flexibelt schema där kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Om oss
Kliniken består av infektionsavdelningen, infektionsmottagningen, ögonenheten, vårdhygien och hud/ STD-mottagningen. Infektionsavdelningen består av en slutenvårdsenhet med 14 vårdplatser i helt nya lokaler där vi arbetar inom ett brett diagnosregister som omfattar alla typer av infektionssjukdomar och behandlar patienter inom alla åldrar, från barn till vuxna.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet inom sjukvård, främst infektionssjukvård eller annan kompetens som kan tillföras verksamheten ses som meriterande. Du har en positiv inställning och ett genuint intresse för infektionssjukvård och en förmåga att arbeta gränsöverskridande. Då vi arbetar i team ställs även stora krav på samarbetsförmåga, helhetssyn och flexibilitet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Bifoga giltigt utbildningsintyg i din ansökan.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4037
Kontakt
  • Stefan Augustsson, vårdenhetschef , 033-616 25 92
  • Maria Börjesson, vårdenhetschef, 033-616 15 52
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033-616 20 37
Publicerat 2020-09-03
Sista ansökningsdag 2020-09-24

Terug naar vacatures