Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Psykosvård Öster

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Psykosvård Öster är en öppenvårdsenhet med upptagningsområde SDF Örgryte-Härlanda, Partille kommun samt delar av Angered och Östra Göteborg. På enheten har vi också ett mobilt team som är aktivt kvällar och helger. Mobila teamet erbjuder insatser under faser och perioder där svårigheterna inte kan hanteras enbart med stöd och behandling i öppenvård där syftet är att motverka inläggning i slutenvård alternativt möjliggöra kortare vårdtider. Enhetens målgrupp är personer med psykotiska symtom, såväl nyinsjuknade som personer med långvarig psykiatrisk kontakt.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, kurator, skötare, psykolog, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du kommer jobba som case manager med utredning och behandlingsansvar för ett antal patienter enligt modellen Resursgrupps-ACT där du också kommer att ha stöd av hela teamet i detta arbete. Du planerar vården i samråd med patienten i patientens närmiljö. Tjänstgöring i mobila teamet sker i snitt en kväll per vecka samt en helg av fem. Vi jobbar enligt modellen RACT där gruppbehandling är vanligt förekommande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad erfarenhet inom psykiatrin. Du har även dokumenterad god samarbetsförmåga. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande likaså körkort.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med gruppbehandling och-/eller har erfarenhet av att arbeta med patienter med psykosproblematik både i öppen- och slutenvård är meriterande.

För att trivas hos oss ska man tycka om att arbeta med tydligt uppställda mål och riktlinjer. Vi jobbar allt mer digitalt och du ska se på det som en möjlighet istället för hinder. Du skall drivas att samarbeta i team för att uppnå bästa resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3910
Kontakt
  • Enhetschef, Magnus Malm , 076- 763 33 54
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 076- 828 14 80
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-09-28

Terug naar vacatures