Folktandvården, Specialistkliniken för käkkirurgi och bettfysiologi, Borås

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, sterilarbete och administration. Vi är en klinik som arbetar nära sjukvården och använder oss av deras lokaler. Samtliga tandsköterskor hos oss är operationsutbildade och det ingår i denna tjänst att utbilda sig inom vår verksamhet.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Käkkirurgiska kliniken i Borås, har fyra behandlingsrum och fyra operationssalar. Här arbetar fem Käkkirurger  och två tandläkare. På kliniken arbetar tio tandsköterskor och två medicinska sekreterare. Sammanlagt är vi  tjugo medarbetare.  Vi har fyra medarbetare på Bettfysiologiska kliniken som tillhör oss.

Vi står inför pensionsavgångar på sköterskor inom käkkirurgi under nästa år. 

Klinikens öppettider är 07.30-16.15 måndag till torsdag och 07.30-16.00 fredag.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för operativ verksamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare tandvård eller sjukvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3878
Kontakt
  • Klinikchef, Christian Schaefer, 076-102 30 09
Facklig företrädare
  • Eva-Britt Kihlberg, Vision , 010-441 76 13
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Terug naar vacatures