Folktandvården, Gibraltar Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får användning av hela din kompetens och vi letar efter dig som hela tiden vill utvecklas och lära nytt.
Du kommer utöver assistans även arbeta självständigt med patienter - såväl på egen hand som i team med tandläkare och tandhygienister.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda - humor och arbetsglädje är en stor del i vår kultur. Teamarbete och utveckling av oss själva, vården och vårt arbetssätt har stort fokus på kliniken. Vi jobbar hårt för en arbetsplats där alla ska stimuleras och jobba på toppen av sin kompetens och i det har tandsköterskan en central roll. Därför behöver vi utöka med fler tandsköterskor som delar vår vision att tandsköterskeyrket består av mer än assistans.

Folktandvården Gibraltar ligger centralt med mycket bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På kliniken finns det 11 behandlingsrum. Här arbetar 6 tandläkare, 10 tandhygienister, 8 tandsköterskor och 1 receptionist. Sammanlagt är vi knappt 30 medarbetare.

Vi har för nuvarande en arbetstidsmodell där man arbetar en kväll i veckan till klockan 19.00.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 fredag.

Folktandvården Gibraltar är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och engageras i olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Du delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. 
Du trivs bra i kontakten med människor. Du tycker det är viktigt med ett gott bemötande och god service. Du är initiativrik och ansvarstagande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3748
Kontakt
  • Fredrik Magnusson, Klinikchef, 070-020 59 52
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell - Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2020-08-27
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Terug naar vacatures