Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning Barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Söker du ett roligt, utmanande och utvecklande arbete? Just detta kan vi erbjuda dig på vår intensivvårdsavdelning (BIVA)!

När det oväntade händer och människor får en annan livsresa än de tänkt sig - då finns vi där och tar hand om familjen. Vårt jobb är som bäst när vi gjort skillnad för barnen och deras föräldrar. Tillsammans är vi rustade för vilka situationer som helst.

Vi erbjuder barnsjukvård i toppklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer, men också till de som bara behöver lite stöttning i livets början.

Vi är centrum för transplantation och har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin. Förutom det har vi subspecialiteter inom kirurgi, medicin, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande. Patienternas åldrar varierar från nyfödda upp till 18 års ålder.

Vi arbetar patientcentrerat kring barn och familj i team om sjuksköterskor, barn-och undersköterskor och läkare. Dessutom ingår mentorer, farmaceuter och fysioterapeut.

All personal ingår i team för att på bästa möjliga sätt utveckla vår enhet.

Nästa år flyttar vi in i nya fina lokaler, i det tillbyggda barnsjukhuset.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Vi erbjuder en gedigen, individuell introduktion, både tillsammans med din handledare och med våra mentorer.

Arbetsuppgifter

I arbetet som sjuksköterska är ingen dag den andra lik. Arbetet är utmanande, spännande och roligt. Vi försöker alltid göra skillnad för barnet och dess familj. Här ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom barnintensivvård. Vi arbetar aktivt för en personcentrerad vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Barn, Intensivvård eller Narkos. Erfarenhet av att ha arbetat inom barnsjukvård är meriterande. Vidare ser vi att du som söker är positiv och brinner för att arbeta med barnsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3552
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mia Mattsson , 070- 020 59 70
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sofia Olovsson, 031- 343 45 28
Publicerat 2020-08-04
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Terug naar vacatures