Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Psykiatri Affektiva, Avd. 365

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

På Östra sjukhuset finns avdelning 365 som är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning inom verksamhetsområdet Psykiatri Affektiva. Vi har 14 vårdplatser och våra patienter kommer till oss från den psykiatriska akutmottagningen som också finns på Östra sjukhuset. Våra patienter kommer till oss för att få bland annat utredning och behandling av olika psykiatriska diagnoser som exempelvis; depressioner, ångest, personlighetsstörningar och svårare krisreaktioner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill välkomna dig som är legitimerad sjuksköterska till vår trevliga arbetsgrupp, där du kommer bli en viktig resurs för att vi ska fortsätta att utvecklas och påverka vården till det bättre för våra patienter!

För att ständigt vilja vara med och påverka till det bättre och samtidigt hålla ett engagemang vid liv är vår övertygelse att våra medarbetare måste trivas på vår arbetsplats. Därför satsar vi mycket på kontinuerlig kompetensutveckling i form av DBT och en regelbunden handledning varannan vecka. Vi tränar självskydd varje vecka med praktisk träning och har även regelbundna diskussioner om låg-affektivt bemötande.Hos oss har vi ett fem veckors schema, vilket innebär att du endast jobbar två helger av fem. Vi ser fram emot att välkomna en ny sjuksköterska i vårt team!  

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du uitifrån ett helhetsperspektiv med fokus på patienten. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelsbehandling, krisbearbetning, stödjande samtal samt arbetsledande uppgifter. Vi har ett väl utvecklat teamarbete mellan sjuksköterska, läkare, skötare, kurator och patienten där var och en bidrar med sin unika och värdefulla kompetens.Vi har samverkan med öppenvården, socialtjänsten och övriga berörda parter.

För att din första tid hos oss ska bli så bra som möjligt är längden på introduktion och bredvidgång anpassningsbar där vi utgår ifrån din individuella kompetens. Vi har en dagsjuksköterska på plats fem dagar i veckan, som har ett övergripande ansvar och som vid behov också stöttar i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där sjuksköterskor och skötare tillsammans samarbetar kring våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av psykiatrisk sjukvård. För att du ska trivas i vår arbetsgrupp tror vi att du har ett genuint intresse och ett stort engagemang för vår patientgrupp. Det är viktigt att du kan bibehålla ditt lugn även i känslomässigt påfrestande situationer. Du delar vår arbetsgrupps förhållningssätt genom att vara en positiv och engagerad medarbetare som visar stort intresse för att göra så gott som möjligt för våra patienter. Vi tror att om vi som personalgrupp trivs med varandra och är engagerade så får det positiva effekter hos våra patienter.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östra Sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1343
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Wennergren, , 076 - 805 24 49
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, , 070 - 082 47 61
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-10-11

Terug naar vacatures