Närhälsan Uddevalla rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Uddevalla rehabmottagning är ackrediterad enligt Vårdval Rehab Västra Götaland och har verksamhet i centrala Uddevalla. Välkommen till vår härliga arbetsgrupp som består av 14 sjukgymnaster/fysioterapeuter med bred kompetens och stort engagemang som tillsammans med administratörer och arbetsterapeuter utgör kärnan i vår verksamhet. Vi utvecklar kontinuerligt fysioterapin inom Närhälsan och arbetar ständigt med att finna nya arbetssätt och metoder för att förbättra för våra patienter och få en bra arbetsmiljö. I Uddevalla genomlyser framåtanda och kreativitet verksamheten, möjligheter finns också att arbeta i team med våra arbetsterapeuter.

Om arbetet

Arbetet innebär att du bemannar vår reception som är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ingår att ge god och kunnig service till de kunder/patienter som du möter på mottagningen eller i telefon men också till andra vårdgivare och dina kollegor. Förutom receptions och telefonarbete förekommer andra administrativa uppdrag. Du delar arbetet i receptionen med kollegor.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att möta människor, har en hög servicegrad och ser kontakt med människor som din största och viktigaste arbetsuppgift. Du är en viktig person då du ofta är den som patienten möter först på mottagningen. Du behöver vara flexibel och bra på att hitta lösningar, ha förmåga att samarbeta med andra, kunna organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter och gilla ett stundtals högt tempo.

Du ska kunna arbeta självständigt men också vara med och driva verksamhetsutveckling tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i reception eller arbete inom servicebranschen. Du har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande med erfarenhet av Asynja Visph.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-04-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5279
Kontakt
  • Therese Tysse, Enhetschef, 070-0825031
Facklig företrädare
  • Susanne Arvidsson, Vision, 0761 - 96 70 55
Publicerat 2019-10-01
Sista ansökningsdag 2019-10-15

Terug naar vacatures