Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Uddetorp

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i skolans arbetslag för kök och lokalvård. Arbetet innebär bland annat tillredning och servering, egenkontroll och att ta del av alla för arbetslaget förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter VGR´s miljömål för hållbar utveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker nu engagerade, mål- och serviceinriktade personer med gedigen kunskap inom yrket.

Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta i arbetslag. Arbetslaget arbetar som ett team; du ska vara flexibel, har förmåga att själv ta initiativ för att lösa problem som kan uppstå, hitta lösningar och ta ett gemensamt ansvar för de uppgifter som arbetslaget ska utföra. Du ska tycka om att ge service samt vilja att vara med och utveckla arbetslaget och verksamheten.

Du har intresse för att arbeta med ungdomar och vill verka för att alla skall trivas och må bra på skolan.

Vi lägger stor vikt vid positivt tänkande och att man har service- och ansvarskänsla. Du måste tycka om att arbeta med människor - du möter elever, föräldrar, gäster samt personal varje dag.

Utbildning

Utbildning inom restaurang och storhushåll samt flera års erfarenhet från yrket. Datakunnig samt utbildning i egenkontroll. Påbyggnadsutbildning räknas som merit och erfarenhet av specialkostberedning.

Körkort

B-körkort för manuellt växlad bil erfordras.

Villkor

Anställningen är ett vikariat tom 2020-06-12. Arbetet innebär heltid enl schema, kan även förekomma helgarbete.

Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Rekryteringen sker löpande och du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5045
Kontakt
  • Håkan Magnusson, Bit. rektor , 070-5826875
  • Rickard Bergström, Kock/arbetsledare, 072-5325566
Facklig företrädare
  • Alexander Bodehag, Kommunal, 072-5036849
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Terug naar vacatures